Udstilling Billede Mikkelzeeb

Mikkel Zeeb | Grafisk udstilling
af Mikkels Zeeb

28 februar 2005 - 1 april 2005


Mikkels Zeeb er født i 1981 i Frederikssund af grønlandsk/dansk forældre. Han er opvokset i Aasiaat og tog studentereksamen i samme by i 2001.

Efter et par år på Kunstskolen i Nuuk går han nu på Kunstakademiet i Århus på andet år på den grafiske linje. Han siger med egne ord:

”Det er det grafiske udtryk, jeg fordyber mig i. Med en blanding af eksperimenterende metoder og inspiration fra min grønlandske baggrund til abstrakte tatoveringer og fantasi-historier, nyder jeg at arbejde med den proces, der hører til grafiker-faget. Mine interesser og hobbyer kommer tit til udtryk i mine værker. Jeg synes det er spændende at se og dele mine ideer sammen med beskueren.
Under min uddannelse har jeg leget med forskellige medier, såsom skulptur, tegning og maleri, hvor undersøgelse af rum, form og perspektiv har været en spændende, men også lidt hård proces. Med de erfaringer jeg har gjort mig indenfor grafik og skulptur, vil jeg gerne brede mig udover den grønlandske kunst med den mere eksperimenterende side. Uddannelsen er dog ikke færdig endnu, da jeg mangler 3 år på grafikfagskolen, som jeg netop er startet på i sommeren
2004.”

Udstillingen har åbent frem til fredag den 1. april 2005.