Mad lavet på en grønlandsk måde

 

Menu

Godt nytår allesammen

Spisning i Ajamut starter op igen tirsdag den 14. januar kl 12:00

Her er den kommende menu:

Januar

Tirsdag d. 14. januar

Qeeraq - Havkat

Tirsdag d. 21. januar

Stegt torske-filét

Tirsdag d. 28. januar

Sava suppi - Lammesuppe (ikke grønlandsk lam)

Tirsdag d. 4. februar

Suppi - Fiskesuppe med rejer og andet fisk og grønsager

Tirsdag d. 11 februar

Suluppaagaq - Rødfisk

Tirsdag d. 18. november

Qeeraq - Havkat

Der er også mulighed for at købe:

Grønlandsk kage

Sodavand

Bemærk.

Vi kan ikke garantere at der er mad nok.

Vi laver mad til ca 35-40 personer

Kaffi, tii imerlu akeqanngillat/Kaffe, the og vand gratis Takanna 😊

 

Hvis I er et større selskab, må I meget gerne sende en forespørgsel da vi har begrænsede ressourcer, illu@sumut.dk

 

Salg af arktiske fødevarer

Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks og tørfisk, som kan du kan købe i vores butik).

Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser (pdf som åbner i nyt vindue).

Der er ingen salg af grønlandske fødevarer i huset

Kalaallit Illuutaat Det Grønlandske Hus i Kbh. har ikke mulighed for at have en fysisk butik i huset.

vi har hverken plads til at have et salgssted og frysekapacitet
Vi har tidligere forsøgt os med at frysere ude af byen men det er en meget fordyrende, har vi stoppet dette

 

 

 

Fødevarestyrelsens information om fødevarer fra grønland

 

 

Salg af arktiske fødevarer

Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks).

Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser (pdf som åbner i nyt vindue).