Mad lavet på en grønlandsk måde
Menu
Godt nytår allesammen
Spisning i Ajamut starter op igen tirsdag den 14. januar kl 12:00
Her er den kommende menu:
Januar
Tirsdag d. 14. januar
Qeeraq - Havkat
Tirsdag d. 21. januar
Stegt torske-filét
Tirsdag d. 28. januar
Sava suppi - Lammesuppe (ikke grønlandsk lam)
Tirsdag d. 4. februar
Suppi - Fiskesuppe med rejer og andet fisk og grønsager
Tirsdag d. 11 februar
Suluppaagaq - Rødfisk
Tirsdag d. 18. november
Qeeraq - Havkat
Der er også mulighed for at købe:
Grønlandsk kage
Sodavand
Bemærk.
Vi kan ikke garantere at der er mad nok.
Vi laver mad til ca 35-40 personer
Kaffi, tii imerlu akeqanngillat/Kaffe, the og vand gratis Takanna 😊
Hvis I er et større selskab, må I meget gerne sende en forespørgsel da vi har begrænsede ressourcer, illu@sumut.dk
Salg af arktiske fødevarer
Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks og tørfisk, som kan du kan købe i vores butik).
Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser (pdf som åbner i nyt vindue).
Der er ingen salg af grønlandske fødevarer i huset
Kalaallit Illuutaat Det Grønlandske Hus i Kbh. har ikke mulighed for at have en fysisk butik i huset.
vi har hverken plads til at have et salgssted og frysekapacitet
Vi har tidligere forsøgt os med at frysere ude af byen men det er en meget fordyrende, har vi stoppet dette
Fødevarestyrelsens information om fødevarer fra grønland
Salg af arktiske fødevarer
Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks).
Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser (pdf som åbner i nyt vindue).