Udstilling Billede Lindariber

Kunstudstilling med Linda Riber
af Linda Riber

7 februar 2012 - 30 marts 2012 kl. 10 - 16


Om kunstneren
Lotte Riber er billedkunstner, forfatter og ergoterapeut. Hun er grønlandsk og dansk født i Maniitsoq i 1967 og bosiddende i Danmark.

Gennem sine 12 år som billedkunstner har Linda Riber mest arbejdet med Grønland som tema og omdrejningspunkt. Hun har udstillet i Grønland, Island, Færøerne, Sverige, Belgien, de baltiske lande, USA og Danmark.

I 2010 udgav Linda Riber bogen ”Grønland – verden er, som vi tænker den”.

Som billedkunstner og forfatter har hun portrætteret tyve personer omkring ”Grønlandskhed og Udfordringer”. Linda Riber lader de interviewede reflektere over deres identitet som grønlandsk, og beder samtidig om bud på, hvilke udfordringer det grønlandske samfund står overfor i dag.

Alle tyve portrætter og bogen har været og er fortsat på Nordisk vandreudstilling. Der er pt. dialog med Den Danske Ambassade i Canada mhp. at få vandreudstillingen og bogen dertil.

Aktuelt er Linda Riber inviteret til at afholde workshops for unge ved en kommende Kunstfestival for unge i Norden, år 2013 og år 2014.

Formålet er at de unge efterfølgende udstiller egne værker på en Nordisk vandreudstilling og interaktivt netværker med hinanden i Norden.