Udstilling Billede Buuti

Isigisat sunneeqatigiinneri/ Visuel synergi
af Buuti Pedersen

7 oktober 2014 - 28 november 2014 kl. 10 - 16


”Visuel synergi er for mig et visuelt samspil mellem to eller fl ere faktorer, der forstærker hinanden, således at den kombinerede effekt bliver større end summen af de enkelte faktorers bidrag”.
Buuti Pedersen

Som mennesker kommer vi til perioder i vores liv med store omvæltninger. For de fleste af os, er disse omvæltninger kun synlige for de mennesker vi omgiver os med. Engang imellem sker der dog en åbning, så vi får adgang til omvæltningerne igennem eksempelvis kunsten og kulturen, og det er en sådan omvæltning vi har mulighed for at opleve i udstillingen ”Isigisat sunneeqatigiinneri / Visuel synergi” af
kunstneren Buuti Pedersen.

I 2014 fik Buuti, ud over sin base i Qaqortoq i Sydgrønland, en base i det sydlige Sjælland. I udstillingen sættes de to flader over for hinanden, så vi som beskuer får mulighed for at se den synergi det giver, med både den grønlandske og den danske referenceramme i ryggen.

Derfor inviteres du til fernisering tirsdag den 7. oktober i kl. 17 i Kalaallit Illuutaat - Det Grønlandske Hus. Buuti deltager selv til ferniseringen.