Udstilling Billede Christiansølbeck

Copenhagen Photo Festival 2020 ##cpfcelebratingphotography
af Christian Sølbeck

6 juni 2020 - 6 juni 2020


Den 6. juni skulle Det Grønlandske Hus have haft fernisering på Christian Sølbecks udstilling ”Piniartoq”. Udstillingen skulle også have været en del af Copenhagen Photo Festival 2020, men pga. COVID-19 har vi valgt at udskyde den til CPF 2021.


I stedet deltager vi i CPFs onlinekampagne #cpfcelebratingphotography, hvor du får mulighed for at se et lille udvalg af værkerne fra udstillingen. Vi glæder os til at kunne vise jer udstillingen i sin helhed til næste år.

Om kunstneren
Christian Sølbeck er freelance fotojournalist med base i Nuuk. Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus med en BA i fotojournalistik.

Om udstillingen
’Piniartoq’ tegner et billede af den moderne grønlandske fiskers og fangers sjæl – hans hverdag i pagt med og tidsløse kamp mod landets storslåede og voldsomme natur, som generationer før ham. En hverdag, hvor hans fangstmetoder er forenet med traditionen og de moderne redskaber med klimaforandringerne som en ny modstander.

Et udsnit af værkerne kan ses på denne side eller via dette link: https://copenhagenphotofestival.com/da/nyheder/cpfcelebratingphotography/