Det Grønlandske Hus deltager endnu engang i Copenhagen Cooking den 23. og 24. august 2019. I år byder vi indenfor til en kulinarisk aften krydret med et twist af Grønland.
Aftenens program starter med en historieoplevelse i vores udstillingslokale, hvor kultur- og informationsmedarbejdere Halla Guðný Erlendsdóttir og Nukannguaq Mathiesen vil præsentere efterårs tema, Fiskere og Fangere. Imens kan du nyde en appetizer og et koldt glas vin.
Efterfølgende serveres en 3-retters menu, tilberedt af den grønlandske kok Rune Collin. Aftenens menu spiller sammen med fisker-fanger-temaet.
Det vil være muligt at købe gode vine og grønlandsk øl til retterne.
Lidt om vores kok til Copenhagen Cooking:
Rune Collin forhenværende indehaver af restauranten Nipisa. Nipisa var en af det første gourmet restauranter i Grønland. Nipisa er det grønlandske ord for stenbider. Rune har vundet grønlandsmesterskabet for kokke to gange og er nu køkkenchef hos Hannemanns køkken.
Bemærk: Arrangementet er udsolgt, men huset deltager hvert år til Copenhagen Cooking. Kig evt. på vores tirsdagsmenu her.