Tillykke til de nyuddannede

Ida Holm:

Student (STX) fra Stenhus Gymnasium. Ida tager et sabbatår, hvor hun arbejder, og skal ud at rejse. Ida vil i fremtiden studere til  marinebiolog, enten i  Norge eller Australien, og senere tage hjem og forske i de Arktiske fjorde.

Anna Biilmann Larsen: 

Færdiguddannet som Erhvervspilot fra Copenhagen Airtaxi i Roskilde. Har fået arbejde som pilot hos Air Zafari og starter med at flyve den 16. august 2023.

Helene Johansen: 

Færdiguddannet som Fashion Designer (Beklædningsdesigner). Helene ønsker at videreuddanne sig.

Zoe Lyberth:

Student (STX)  fra Frederiksberg HF Kursus. Zoe tager et sabbatår, arbejder og tjener penge til at tager ud at rejse.

Sondre Slettemark:

Student fra Norges Topidrettsgymnasium. Sondre søger videreuddannelse i Norge så han kan vedblive at dyrke skiskydning på højt plan.

Mathias Larsen:

Elektriker fra Roskilde Tekniske Skole. Mathias opnået absolut topkarakter og i den forbindelse fik han en sølvmedalje samt et håndtryk at Hendes Majestæt dronning Margrethe. Mathias har fået en svendekontrakt, og fremtiden står åben for videre uddannelse. 

Amisuna Berthelsen:

Professionsbachelor i Offentlig administration fra Københavns Professionshøjskole. Amisuna ønsker at læse videre og søger en kandidat-uddannelse.

Nivikka K. Abelsen:

Fashion Designer (Beklædningsdesigner) fra Københavns Mode- og Designskole. Nivikka søger videreuddannelse i Danmark.

Christian Jeppesen:

Er blevet kandidat i journalistik og kommunikation, og er dermed blevet Cand.comm i journalistik og kommunikation. Christians fokusområde som journalist er at arbejde med lyd, og han fortsætter sit arbejde som producer og tilrettelægger på både DR P1 og DR P3, hvor han er med til at lave alt fra kulturprogrammer til morgenunderholdning på to af de største radiokanaler i Danmark. Han drømmer om at få så meget erfaring i Danmark som muligt, så han en dag kan flytte hjem til Nuuk med en ordentlig portion erfaring i kufferten. 

Iluuna Marie Heilmann:

Cand. Soc., Kandidat i Politisk Kommunikation og ledelse fra CBS i København. Hele sommeren har Iluuna et job som special konsulent i Nuuk , derefter fortsætter Iluuna sit arbejde på Christiansborg.

Nivi Rosing:

Inuit Studies fra Nunavut Sivuniksavut, Ottawa Canada. Nivi er blevet færdig med sit certifikat i Inuit studies hvor hendes studier bl.a. handlede om; Inuit history (Social history, colonial history) Inuit Government Relations, Inuktitut, Inuit Contemporary Issues, Inuit rights samt Engelsk. Nivi har fået job som miljøkonsulent hos Stratos ERM i Ottawa samt deltids på Mamisarvik Inuit Healing centre som community support Worker. Nivi har planer om at studere videre i den nære fremtid da hun gerne vil være med til at ændre uddannelses systemet for en bedre fremtid med flere uddannede Inuit. 

Kari A. Edvardtsen:

Professionsbachelor i Bygningskonstruktion fra Københavns Erhvervsakademi (KEA). Kari har fået arbejde hos Norconsult i København. Karis råd til andre studerende : ”planlæg din studietid og fritid, på dem måde kan du aflevere dine opgaver før tid.”

Hanne T.G. Lystrup fra Nuuk:

Danish Addiction Counselor (Misbrugskonsulent) ved DAC uddannelsen på Frederiksberg.  Hanne er jobsøgende.

Hanne Amma Petersen:

Danish Addiction Counselor (Misbrugskonsulent) ved DAC Uddannelsen på Frederiksberg.. Hanne Amma er jobsøgende.

Cecilie Malu Nørgaard:

er blevet Kandidat i Socialvidenskab og Arbejdslivsstudier fra Roskilde Universitet. Cecillie har skrevet om resocialisering af unge kriminelle der afsoner deres straf i Angerlarsimaffik Isikkivik, ud fra de unges perspektiv. Cecillie store kerneområde er at hjælpe børn og unge der har det svært i Grønland. Cecillie er rejst tilbage til Nuuk efter endt uddannelse og søger job inden for det område. 

Naasu Maria Tremel:

har udover sin bachelor i engelsk med tilvalg i interkulturelle erhvervskompetencer og kommunikation lige færdig gjort sin kandidat i engelsk. Nu glæder Naasu sig til at komme ud og bruge sin uddannelse på arbejdsmarkedet og er nu aktiv jobsøgende.

Marie Jensen Suersaq:

Professionsbachelor i Offentlig Administration fra Københavns Professionshøjskole. Marie skrev om etableringen af det kommende EU Kommissions kontor i Nuuk, og hvilken rolle Grønland, Danmark og EU har haft dertil. Marie vil gerne læse videre på RUC for at opnå en kandidat. I mellemtiden arbejder hun for Foreningen Grønlandske Børn.