1030X500 Hyldest

Copenhagen Cooking med et twist af Grønland - UDSOLGT

23 august 2019 - 24 august 2019


Det Grønlandske Hus deltager endnu engang i Copenhagen Cooking den 23. og 24. august 2019. I år byder vi indenfor til en kulinarisk aften krydret med et twist af Grønland.

Aftenens program starter med en historieoplevelse i vores udstillingslokale, hvor kultur- og informationsmedarbejdere Halla Guðný Erlendsdóttir og Nukannguaq Mathiesen vil præsentere efterårs tema, Fiskere og Fangere. Imens kan du nyde en appetizer og et koldt glas vin.

Efterfølgende serveres en 3-retters menu, tilberedt af den grønlandske kok Rune Collin. Aftenens menu spiller sammen med fisker-fanger-temaet.

Det vil være muligt at købe gode vine og grønlandsk øl til retterne.

Lidt om vores kok til Copenhagen Cooking:

Rune Collin forhenværende indehaver af restauranten Nipisa. Nipisa var en af det første gourmet restauranter i Grønland. Nipisa er det grønlandske ord for stenbider. Rune har vundet grønlandsmesterskabet for kokke to gange og er nu køkkenchef hos Hannemanns køkken.

Bemærk: Arrangementet er udsolgt, men huset deltager hvert år til Copenhagen Cooking. Kig evt. på vores tirsdagsmenu her.